Saygı değer üyelerimiz;

Ankara Fenerbahçeliler Derneği, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi son 3 yılda da; Fenerbahçeliliğin bilincini ve Fenerbahçe duruşunu yitirmeden, faaliyetlerini cesaretle ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilişkilerini sıklaştırarak sürdürmüştür.

Bilindiği üzere; Kongremizi yaptıktan kısa bir süre sonra, 2010-2011 yılı şampiyonluğunu kutlama hazırlıkları içindeyken, 03 Temmuz sözde’ şike operasyonu adı altında, Kulübümüze kurulan kumpas sonucu, mücadele ile geçecek bir dönemin içinde bulduk kendimizi.

Dernek olarak, üyelerimizin ve Ankaralı taraftarlarımızın desteği ile, hiçbir zaman inanmadığımız bu olaylarda, tutuklanarak Metris Cezaevinde bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım’a, yöneticilerimize ve Kulübümüze desteğimiz hep en üst düzeyde olmuştur.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği olarak, hapishanede, mahkemelerde hep dik duran, Kulübümüzün Başkanı Aziz Yıldırım ile Yöneticilerinin mücadelesinin yanında yer aldık … Hapishane önünde, mahkeme safhasında otobüslerle İstanbul’a taraftarlarımızı g.türerek, desteğimizi sürdürmeye çalıştık. Ve tüm faaliyetlere katılmamızın dışında bizler de bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşadık.

• Instagram Clean
  • Facebook Clean